Середа, 24.04.2024, 05:12
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [114]
Міні-чат
Наше опитування
Чи любите Ви свою роботу?
Всього відповідей: 71
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 17 листопада 2016 року на базі КВНЗ “Херсонська академія неперервної освіти” Херсонської обласної ради відбувся навчально-методичний семінар для практичних психологів і соціальних педагогів на тему «Інноваційні підходи до розвитку та саморозвитку професійної майстерності працівників психологічної служби». В рамках семінару було висвітлено актуальні для нашого сьогодення теми, що стосуються нових форм та методів у роботі працівників психологічної служби.
 Потрібно зазначити,що в рамках семінарів, що проводяться для психологів та соціальних педагогів інтернатних закладів, вже майже рік діє школа фахової майстерності психологів, до роботи якої залучаються в якості тренерів фахівці із владних структур, з бізнесу, громадських організацій, а також фахівці із суміжних спеціальностей. Ініціаторами створення цієї школи виступили самі фахівці психологічної служби інтернатних закладів, бо дана форма роботи дає змогу не тільки поглибити та розширити свій професійний кругозір, а й попрацювати із своїми особистісними запитами. На початку семінару активним учасникам школи фахової майстерності було вручено значки, що були розроблені ініціаторами задуму із емблемою "Школи".
 Серед запрошених фахівців на цей раз був заступник директора Херсонського обласного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Богдан Сергійович Руденко, який виступив з темою «Механізми попередження насильства в сім’ї у роботі працівників закладів освіти». Доцент кафедри загальної та соціальної психології ХДУ Ольга Григорівна Александрова виступила з темою «Презентація стратегій розвитку психологічної практики в місті Херсоні». В практичній частині було проведено майстер-клас від сертифікованого гештальт - терапевта Марини Лінцової «Генограма, як інструмент реконструкції  сімейної історії: техніка створення, роль в розробці гіпотези про модель сім’ї».

Категорія: Новини | Переглядів: 529 | Додав: Ripo | Дата: 17.11.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz