Неділя, 28.04.2024, 09:40
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи любите Ви свою роботу?
Всього відповідей: 71
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 17
Гостей: 17
Користувачів: 0

10:00
Формуємо емоційну сферу дитини

 Під такою назвою, відповідно до плану роботи районного методичного кабінету КУ «Великолепетиський районний центр по обслуговуванню закладів освіти», з метою збереження та розвитку фізичного, психологічного, соціального, морального здоров’я учнівського та педагогічного колективів, визначення напрямків діяльності вчителів з класними колективами та окремими учнями, підвищення інтересу до психологічної науки, стимулювання творчої активності дітей та педагогів у позашкільному та загальноосвітніх навчальних закладах району пройшов тиждень психологічних знань. У рамках тижня проведено психолого-педагогічне вивчення емоційно-вольової сфери учнів, розвивальні заняття, тренінги, просвітницькі лекції, батьківські збори, виступи агітбригад, екскурсії до організацій та установ по роботі з дітьми, сім’єю та молоддю, зустрічі зі спеціалістами відповідних профілів, виховні години, конференції, організовано перегляд тематичних відеофільмів. До заходів залучено батьківську громадськість, учнівське самоврядування та представників громадських організацій.
Також у рамках тижня, спільно з представництвом Товариства Червоного Хреста України у Великолепетиському районі, проведена акція «Допоможи товаришу». Лідери учнівського самоврядування, керівники волонтерських загонів добре розуміють, що наша держава переживає складні часи: не вщухають бойові дії в зоні АТО, багато людей залишилося без рідних домівок, необхідних теплих речей, засобів гігієни, однолітки-учні без шкільного приладдя. Тому кожен учень навчальних закладів району став активним учасником зазначеної Акції. Працівники психологічної служби, педагогічні колективи, батьківська громадськість Великолепетищини сподіваються, що речі, кошти, які зібрані шляхом реалізації марок – невелика, але щира допомога, яка зігріє серця наших співвітчизників і додасть їм віри в майбуття. А учні загальноосвітніх закладів району ще глибше зрозуміють вплив позитивних емоцій на формування кращих вольових якостей та моральних чеснот людини: толерантності, милосердя, доброзичливості, ассертивних позицій у спілкуванні, емпатії як основи взаємодії між людьми.
  Тому напередодні 25-ї річниці психологічної служби системи освіти України, професійного свята - Всеукраїнського дня психолога, дякуємо практичним психологам, соціальним педагогам, учителям-логопедам за плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток психолого-педагогічного, логокорекційного супроводу навчально-виховного процесу системи освіти Великолепетиського району.
  Бажаємо, щоб Ваші професійні навички та знання, Ваша доброта, розуміння і професіоналізм завжди сповнювали серця людей радістю і любов’ю, були запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а щоденна праця давала наснагу для здійснення всіх Ваших задумів і мрій. Доброго Вам здоров'я, любові і великих успіхів у Вашій діяльності!
                                                                             Т. В. Слаквич, методист районного методичного кабінету

 

Переглядів: 531 | Додав: Ripo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz