Неділя, 28.04.2024, 11:16
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 84
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:00
Тиждень психологічних знань у Великолепетиському районі

 Щорічно в березні відповідно до плану роботи районного методичного кабінету КУ «Великолепетиський районний центр по обслуговуванню закладів освіти» з метою збереження та розвитку фізичного, психологічного, соціального, морального здоров’я учнівського та педагогічного колективів, визначення напрямків діяльності вчителів з класними колективами та окремими учнями, підвищення інтересу до психологічної науки, стимулювання творчої активності дітей та педагогів у позашкільному та загальноосвітніх навчальних закладах району проводиться тиждень психологічних знань. Цього року зазначений захід присвячений темі «Формування свідомої соціальної поведінки». В рамках тижня проведено психолого-педагогічне вивчення емоційно-вольової сфери учнів, розвивальні заняття, тренінги, просвітницькі лекції, батьківські збори, виступи агітбригад, екскурсії до організацій та установ по роботі з дітьми, сім’єю та молоддю, зустрічі зі спеціалістами відповідних профілів, виховні години, конференції, організовано перегляд тематичних відеофільмів, до заходів залучено батьківську громадськість, учнівське самоврядування та представників громадських організацій.
 Також у рамках тижня забезпечено реалізацію заходів передбачених планом роботи з вивчення і запровадження передового педагогічного досвіду практичного психолога Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Смірнової Оксани Анатоліївни з проблеми: «Формування свідомої соціальної поведінки учнів». Тому 18 березня 2015 року на базі Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, проведено «круглий стіл» під назвою «Як молодій людині реалізувати свої здібності в сучасному світі». Мета якого – підвищення соціальної компетентності учнів. Захід відвідали гості: спеціалісти районного центру зайнятості, профконсультанти – Волкова Тетяна Леонідівна та Курносик Олександр Вікторович, приватний підприємець, адвокат – Антипенко Віктор Павлович, спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану – Корженевський Олексій Анатолійович.
 У дружній атмосфері пройшло спілкування спеціалістів з учнями 10 та 11 класів. Вони відповіли на актуальні для молоді питання, пов’язані з принципами вибору майбутньої спеціальності, актуальними професіями на ринку праці на цей час, юридичними наслідками, які можуть виникнути в разі асоціальної поведінки неповнолітніх.
                                 

Переглядів: 569 | Додав: Ripo | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz