Неділя, 28.04.2024, 17:13
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи любите Ви свою роботу?
Всього відповідей: 71
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

25-26 лютого 2016 р. Український фонд «Благополуччя дітей» проводить навчання з питань попередження сексуального насильства над дітьми
Інформація | 17.02.2016, 11:51

 Семінар-тренінг проводитимуть Тетяна Цюман, психолог, кандидат педагогічних наук, та Олена Нагула, дитячий психолог, психотерапевт, кандидат психологічних наук.
 Пані Тетяна та пані Олена презентують учасникам методичний посібник «Навчіть дитину захищатися», що містить розроблені ними заняття для роботи з дітьми 4 – 6 років з питань формування навичок безпечної поведінки. Посібник схвалено Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах.
 До участі запрошуються практичні психологи, соціальні педагоги дошкільних навчальних закладів та початкової школи, представники громадських організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері попередження насильства над дітьми.
 Участь у заході є безкоштовною. Умовою участі є готовність фахівця провести заняття за запропонованим посібником та надати зворотній зв'язок про результати цієї роботи.
Кількість місць для участі у заході є обмеженою. Заявку (див. доданий файл) на участь можна надіслати на електронну адресу maliyenko@ccf.kiev.ua до 19 лютого 2016 р. включно.
Деталі див. за посиланням:
http://www.childfund.org.ua/announces/view/2375/
Захід проводитиметься в рамках проекту «Попередження сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей у Східній та Центральній Європі», що впроваджує Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з Nobody’s Children Foundation (Польща) за фінансової підтримки OAK Foundation.
 
Керівник проектів- Юлія Малієнко

Український фонд "Благополуччя дітей",тел./факс (044) 537-20-16, www.childfund.org.ua

Додав: Ripo |
Переглядів: 518 | Розміщено до: 17.03.2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz