Вівторок, 14.05.2024, 06:10
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 84
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пропозиція співпраці від редакції всеукраїнських журналів "Практична психологія та соціальна робота" і "Обдарована дитина"
Пропозиція | 05.04.2013, 10:11

Доброго дня, шановні колеги.

Звертається до Вас редакція всеукраїнських журналів «Практична психологія та соціальна робота» і «Обдарована дитина» (видавництво «Социс-Прес»).   Наші журнали є знаними та авторитетними виданнями в галузі психолого-педагогічної практики. Вони вже як 15 років, посідають одні з лідируючих підписних позицій на ринку спеціалізованої друкованої продукції. Співзасновниками журналів є Національна академія педагогічних наук України (за участю Міністерства освіти і науки України), Інститут психології ім. Г.С. Костюка, Інститут педагогічної освіти і совіти дорослих НАПН України.

Нещодавно, в нашому видавництві побачила світ книга головного редактора наших журналів Олександра Володимировича Губенка «Як виховати генія, або Інвестиція у Вашу дитину». Дана книга – це принципово новий посібник, що дає унікальну авторську методику всебічного розвитку інтелектуальної обдарованості дитини. Вона знайде універсального споживача бо охоплює основні вікові категорії дітей від 5 до 16 років. При цьому, викладена в доступній та яскравій формі. Посібник розвиває одночасно багато інтелектуальних проявів: абстрактно-логічне мислення, математичні задатки, просторове мислення, бізнес-навички та вміння, креативне мислення, фінансові здібності, тощо. Методики, які подані в книжці, унаочнені чисельними ілюстраціями. Вона буде цікавою і корисною ще й тим, що надасть унікальну методику розвитку фінансових здібностей дитини, що дуже актуально і сподобається батькам.

Книга «Як виховати генія, або Інвестиція у Вашу дитину», може бути використана й у розвивальній роботі за освітніми лініями Базового компоненту дошкільної освіти, а саме: «Гра дитини» (сприятиме розвитку у дітей творчих здібностей, самостійності, ініціативності, організованості в ігровій діяльності та формування у них стійкого інтересу до пізнання довкілля і реалізації себе в ньому), «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» (сприятиме формуванню  доступних для дитини дошкільного віку уявлень, еталонів, що відображають ознаки, властивості та відношення предметів і об’єктів навколишнього світу; пошуково-дослідницьких умінь, елементарних математичних уявлень, цілісної картини світу та компетентної поведінки в різних життєвих ситуаціях).

На даний момент, книга акредитується у якості пілотного посібника всеукраїнського експерименту з розвитку інтелектуальної та творчої обдарованості, який охоплюватиме категорію дітей віком від 5 до 17 років.

Хотілося б дізнатися, чи цікавою для Вас є співпраця з нами у форматі участі в забезпеченні проведення даного експерименту? Результати сумісної роботи планується систематично висвітлювати на сторінках наших видань.

Також,  можливим форматом співпраці є роздрібне та оптове розповсюдження/реалізація цієї книжки та подальших наших видань. Ми плануємо видати серію книжок для різних вікових категорій та з різнобічного розвитку здібностей дитини, у тому числі: поради як готувати дитину до школи, як допомогти дитині краще вчитись, як розвинути у школяра винахідливість та заповзятливість, як виховати майбутнього лідера та бізнесмена та ін. Всього біля 10 видань, які не повторюватимуть одне одного, загальним обсягом біля 1500 сторінок.     

 Пропонуємо й співпрацю з взаємореклами наших видань (можемо запропонувати для розміщення Ваших рекламних повідомлень блок на нашому інтернет-порталі та полоси наших журналів «Практична психологія та соціальна робота» і «Обдарована дитина»).

  Книга вийшла невеликим накладом, і поки що по Україні широко не розповсюджувалася.

Раді будемо з Вами співпрацювати. Чекаємо на Вашу відповідь.

З повагою,

видавництво «Социс-Прес», редакція всеукраїнських журналів «Практична психологія та соціальна робота» і «Обдарована дитина»

Наша адреса:

м.Київ,

вул. Княжий Затон 11, оф. 71.

E-mail:  social@freenet.com.ua

Сайт: www.psyjournals.org.ua

Контактний телефон/факс(044) 572-55-56

Додав: Ripo | Контактна особа: Олександр Володимирович Губенко E W | Телефон: (044) 572-55-56
Переглядів: 3136 | Розміщено до: 05.06.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz