Неділя, 12.05.2024, 02:16
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи любите Ви свою роботу?
Всього відповідей: 71
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У видавництві «СОЦИС-ПРЕС» вийшла книга «ЯК ВИХОВАТИ ГЕНІЯ, АБО ІНВЕСТИЦІЯ У ВАШУ ДИТИНУ» та посібник "КОМІКСИ ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ВИНАХІДНИКІВ"
Інформація | 14.02.2015, 10:22

                   

Книга Олександра Губенка «ЯК ВИХОВАТИ ГЕНІЯ, АБО ІНВЕСТИЦІЯ У ВАШУ ДИТИНУ» це принципово новий посібник з розвитку мислення, інтелектуальної креативності та фінансових здібностей дітей різного віку, починаючи з дошкільнят і закінчуючи підлітками. Дана книга – одна з перших у вітчизняній педагогіці і психології спроб дати всебічну методику розвитку інтелектуальної обдарованості дитини, яка викладена в доступній науково-популярній формі. Це книга одночасно розвивальна й захоплююча. Вона вкрай необхідна для розумового розвитку маленької особистості та підготовки її до дорослого життя і може бути використана у роботі батьками та їх дітьми, а також фахівцями-педагогами, психологами, вихователями та гувернерами. 
 Отже, якщо Ви хочете виховати творчу обдаровану й водночас практичну людину – тоді ця книга для вас. Вона слугуватиме як інструмент виховання багато років – від старшого дошкільного віку до юнацького, і буде в нагоді не тільки Вам і Вашим дітям, але й дітям Ваших дітей.
З презентаційним фрагментом книги Ви можете ознайомитись за цим посиланням. Також за цим посиланням Ви можете ознайомитись зі змістом книги. Вартість книги - 25 грн. 
 Також, до вашої уваги пропонуємо новий посібник  "Комікси для маленьких винахідників" із розвитку мислення, винахідливості та креативності дітей молодшого шкільного віку. В ньому, вперше представлена методика розвитку винахідницького мислення дитини за допомогою аналогій, яка подана в доступній та цікавій для дитини формі коміксів та ілюстрованих історій – дитина не тільки вивчає винаходи, зроблені дорослими, але й вчиться робити справжні винаходи самостійно. Завдяки цій книжці, маленький розумник отримає унікальний досвід самостійних відкриттів і навчиться мислити творчо, тому він буде підготовлений жити й продуктивно мислити в сучасному суспільстві. Навички винахідницького мислення й кмітливості, які подаються у цій книжці, вкрай необхідні майбутнім лідерам, підприємцям, інженерам, науковцям і кожній освіченій сучасній людині. Крім того, у захопливій формі розвиваються логічне мислення й увага школяриків. Ця книжка є першою з серії розвивальних книжок «Як виховати генія», яка започаткована видавництвом «СОЦИС-Прес» та редакцією всеукраїнського журналу «Обдарована дитина». Серія цих книжок рекомендована Національною академією педагогічних наук України. З презентаційним фрагментом посібника Ви можете ознайомитись за цим посиланням. Вартість посібника - 15 грн.

Автор книги – Олександр Володимирович Губенко, психолог, кандидат психологічних наук, автор понад 150 наукових та науково-методичних публікацій, посібників, книжок, журналістських статей у провідних газетах і журналах України.
    Одна з основних тем наукової діяльності – розвиток та діагностика творчості, обдарованості, інтелекту, а також творча інтуїція. Автор тренінгів та авторських курсів розвитку дитячої креативності, а також тренінгів креативності у бізнесі та політичній діяльності. Член Президії Асоціації політичних психологів України. Головний редактор журналів «Практична психологія і соціальна робота», «Обдарована дитина». Автор і ведучий передач «Пізнай себе» та «Як стати успішним» на Національному радіо. Живе і працює в Києві.
За додатковою інформацією звертитись за т. 095-287-05-87 (Артем Мартиненко).

Додав: Ripo |
Переглядів: 861 | Розміщено до: 14.03.2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz