П`ятниця, 10.05.2024, 00:33
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи любите Ви свою роботу?
Всього відповідей: 71
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Здійснюється набір в ІV Львівський навчальний проект з дитячої та юнацької психотерапії
Інформація | 27.08.2015, 09:11

    Українська спілка психотерапевтів, Секція дитячої та юнацької психотерапії здійснює набір в ІV Львівський навчальний проект з дитячої та юнацької психотерапії

Початок навчання – жовтень 2015
 
 Цілі підготовки.
 
Специфічні потреби дітей, підлітків та молоді, пов'язані з розвитком, вимагають спеціально підготованих фахівців з дитячої та юнацької психотерапії, які згідно Європейських стандартів  повинні володіти комплексними та систематизованими теоретичними та практичними знаннями розвитку та практичної допомоги дітям, починаючи з пренатальної фази розвитку та завершуючи стадією сепарації, що збігається в нормі із завершенням пубертату.
 
Нашою метою є організація професійного курсу підготовки спеціалістів з дитячої та юнацької психотерапії відповідно до директив євросертифікату ЕАР.
Пропонована освіта дасть можливість психотерапевтам, лікарям, педагогам та практикуючим психологам різних напрямків та шкіл здобути високо професійні знання та навички роботи з дітьми, підлітками та молоддю.                                        
 
Передумови навчання в проекті.
У підготовці можуть брати участь фахівці, які оволоділи завершеною професійною освітою (медична, психологічна, педагогічна та інші гуманітарні освіти).
 
Структура і зміст підготовки.
 
Власний досвід, сфокусований на дитинстві та юності.
 
  Мета 1:Учасники отримують можливість доступу до різних частин власного дитинства, підліткового віку та юності, можливість опрацювати власні дефіцити, перевірити наявні (або створити нові) ресурси, які є необхідними для  особистісної стабільності і здатності переносити навантаження у роботі з дітьми різного віку та їх оточенням.
 
 Мета 2:Учасники отримують можливість зануритись у:
а) власні рефлексії щодо специфічної для дітей та юнацтва психотерапії;
б) розвиток емоційної гнучкості і здатності до навантажень при роботі з дітьми, підлітками і юнацтвом та їх оточенням;
в) розучування специфічних регресивних, компенсаторних та формуючих психотехнік, які використовуються при роботі з дітьми різного віку, підлітками та молоддю.
 
Пір групи   Починаючи з першого навчального семінару, члени груп зустрічаються між семінарами по 1 разу - обов'язково! (21 зустріч по 3 години)
 
Групова супервізія      
Рефлексії, опрацювання та обговорення з супервізорами та колегами власних випадків роботи з дітьми, підлітками і молоддю для збагачення професійного погляду з означеної проблеми та уникнення непрофесійності у роботі.
 
Волонтерська практика
В процесі навчання на проекті всі учасники повинні проходити волонтерську практику  у відповідних установах, де є можливість бути присутніми на клінічних розборах, мати клієнтів, ознайомлюватись із структурою психотерапевтичної допомоги.

Організатори проекту:
Католик Галина Вікторівна          (katolyk@hotmail.com050-6741027)
Завідувач кафедри психологіїї УКУ м. Львів, психолог, психотерапевт з напрямків групового психоаналізу та дитячо-юнацької психотерапії, канд. психологічних наук., доцент,
голова Українського Інституту дитячої та юнацької психотерапії та психологічного консультування,
керівник секції дитячо-юнацької психотерапії  Української Спілки психотерапевтів, віце-президент Асоціації практичних психологів Львівської області, член Європейської Асоціації Психотерапії, член Австрійської Асоціації Дитячої та юнацької Психотерапії, навчаючий тренер, супервізор.
 
Нартікова Мар`яна Вікторівна     (nartikova70@meta.ua 067-7077944)
Завідувач Львівського обласного центру дитячої психотерапії та сімейного консультування. Лікар дитячий психіатр вищої категорії, психолог, психотерапевт з напрямків сімейна-системна та дитячо-юнацька психотерапія, пренатальна психотерапія, інтерактивний відеотренінг. Член УСП, секції дитячої та юнацької психотерпії. Заступник голови Українського Інституту дитячої та юнацької психотерапії та психологічного консультування, навчаючий тренер, супервізор.
 
Детальна інформація і запис на співбесіду:
Нартікова Мар`яна Вікторівна (nartikova70@meta.ua 067-7077944)

Додав: Ripo |
Переглядів: 552 | Розміщено до: 27.09.2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz