Понеділок, 13.05.2024, 05:13
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [114]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 84
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:55
Методиста психологічної служби Бериславського району відзначено грамотою Університету менеджменту освіти за участь у конкурсі

 Державним навчальним закладом «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України в межах науково-методичного комплексу «Консорціум закладів післядипломної освіти» започатковано Всеукраїнський методичний турнір «Моє покликання – методист» з підтримки  та популяризації творчих здобутків педагогічних працівників. У 2015 році турнір проведено за участі педагогічних працівників інститутів (академій) післядипломної педагогічної освіти, які обіймають посади методистів, керівників та методистів  районних (міських) методичних кабінетів (центрів).  
 У червні 2015 року на базі науково-методичної лабораторії практичної психології і соціальної роботи Комунального вищого навчального закладу "Херсонська академія неперервної відбувся перший етап турніру. В якому взяли участь керівники та працівники  психологічних служб районів, міст області. Члени журі  - викладачі кафедри педагогіки і психології, оцінили методичні наробки учасників та визначили переможця обласного етапу. Ним стала Стародубець Світлана Миколаївна, методисту з психологічної служби районного методичного кабінету Комунальної установи «Бериславський районний центр по обслуговуванню закладів освіти». Методичну збірку «Тиждень психології», укладачем якої й була Стародубець С.М., направлено до участі у другому турі ІУ Всеукраїнського методичного турніру. За результатами конкурсу професійної майстерності вона нагороджена грамотою Університету менеджменту освіти. Вітаємо Світлану Миколаївну і від ректорату академії висловлюємо подяку методичній службі РМК Бериславського району за участь у конкурсі, підвищення психологічної культури учасників навчально-виховного процесу, здійснення психологічного супроводу роботи з дітьми, сім’ями і молоддю.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 801 | Додав: Ripo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz