Субота, 11.05.2024, 18:36
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [114]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 84
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:10
Відбувся семінар фахівців пунктів психологічної допомоги населенню, учасникам подій, постраждалим та їх родичам

 8 квітня 2014 року Комунальним вищим навчальним закладом «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради спільно з Херсонським відділенням Української спілки психотерапевтів для працівників районних(міських) пунктів психологічної допомоги населенню, учасникам подій, постраждалим та їх родичам на базі академії було проведено семінар «Надання психологічної допомоги дорослим і дітям в ситуації соціально-політичної кризи». На семінарі були присутні 150 фахівців із різних ланок освіти, зокрема, психологи дитячих садків, загальноосвітніх шкіл, шкіл-інтернатів, професійно-технічних навчальних закладів, методисти районних та міських психологічних служб, фахівці психолого-медико-педагогічних консультацій, також фахівці Центрів соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, члени Української спілки психотерапевтів.
 На семінар у Херсоні приїхала головний редактор газети "Психолог" видавництва "Шкільний світ", Заслужений психолог України Шаповал Тетяна Анатоліївна, яка виступила із лекцією "Відлуння кризової ситуації на дитину" та провела майстер-клас "Робота психолога з дітьми з ПТСР". Ведучими майстер-класів виступили провідні фахівці, кандидати психологічних наук, психотерапевти Української спілки психотерапевтів, які надали практичні рекомендації щодо подолання кризових станів в індивідуальній та груповій формах роботи з дітьми та дорослуми. По завершенню роботи майстер-класів фахівці отримали сертифікати учасника семінару.
  Організатори семінару впевнені, що спільна робота психологічних служб різних ланок державних та неурядових організацій може надати гарантований позитивний результат щодо надання ефективної допомоги постраждалим та їх сім'ям, учасникам останніх соціально-політичних подій.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 577 | Додав: Ripo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz