Понеділок, 29.04.2024, 01:22
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [114]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 84
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

  21 квітня 2016 року в актовій залі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулось святкування 25-річчя зі дня створення психологічної служби системи освіти України. В заході приймали участь керівники та працівники районних, міських психологічних служб, психологи та соціальні педагоги інтернатних закладів та професійно-технічних закладів освіти.
   Під час свята присутні ще раз пригадали етапи становлення психологічної служби починаючи із її заснування у 1991 році. А вже 23 квітня 2004 в освітянському календарі нашої держави з’явилось професійне свято - День практичного психолога.
 Відкривав урочистості ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Анатолій Миколайович Зубко, який наголосив про важливість роботи практичних психологів та соціальних педагогів саме у наш складний соціально-політичний час, подякував усіх працівників психологічної служби за довготривалу та кропітку працю.
  Працівників психологічної служби різних типів навчальних закладів було відзначено подяками Українського науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи НАПН України, почесними грамотами Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації та подяками від Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.
  На святі були присутні почесні гості, наші колеги освітяни - начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи та інтернатних закладів Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Лисенко Ірина Миколаївна, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри загальної та соціальної психології Херсонського державного університету Блинова Олена Євгенівна. Любов Миколаївна Русалкіна людина, яка у 1991 році стояла біла витоків створення Херсонського обласного центру соціальних служб для молоді та підполковник, начальник відділу по роботі з особовим складом та громадськістю Херсонського обласного військового комісаріату Олександр Володимирович Рибицький. Вони щиро подякували працівникам психологічної служби за багаторічну ефективну професійну діяльність, високий рівень професійної активності, підвищення психологічної грамотності учнівської і педагогічної спільноти. Проректор з науково-методичної роботи КВНЗ “Херсонська академія неперервної освіти” Херсонської обласної ради Лідія Іванівна Слободенюк та завідувач кафедри теорії та методики початкової та дошкільної освіти й психології Тетяна Вільямівна Комінарець побажали працівникам психологічної служб міцного здоров'я, наснаги, терпіння та подальших звершень на освітянській ниві. А також зазначили, що робота психолога, насамперед, це досвід спілкування з багатьма людьми, постійний професійний діалог та практична співпраця нашої освітянської психологічної служби зі спеціалістами різних відомств, установ, служб, громадських формувань заради здійснення найголовніших завдань, що стоять перед службою в ім'я дитини.
  Пісенними подарунками гостей свята поздоровили Заслужений артист України Віктор Гурба, лауреат Всеукраїнських пісенних конкурсів Анастасія Нітовкіна та наша колега, соціальний педагог загальноосвітньої школи № 21 Херсонської міської ради Вікторія Толкачова.
   Ми щиро вітаємо всіх керівників служб, а також кожного практичного психолога і соціального педагога, усю психологічну спільноту нашої сонячної Херсонщини з Днем психолога! Любіть, сподівайтесь, чекайте та вірте: доброта, милосердя,уміння зрозуміти, почути, підставити дружнє плече - сильніші за всі негаразди!

 

Переглядів: 717 | Додав: Ripo | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz