Неділя, 28.04.2024, 21:36
                      Психологічна служба системи освіти Херсонської області
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 84
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
У категорії оголошень: 112
Показано оголошень: 101-112
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6



Ранкові новини від Педради

Навчаємо дитину програвати

«Практичний психолог: Дитячий садок»Діти стикаються з поразками на різних етапах дорослішання. Однак зазвичай вони не вміють програвати, оскільки дорослі налаштовують їх лише на перемогу. У такому разі навіть незначна невдача для дитини може перетворитися на проблему.

Під час ситуацій неуспіху дітей батькам варто дотримуватися такої послідовності дій: надати дитині змогу виразити негативні емоції, а потім підтримати її, поспівчувати.

Основна допомога для дитини, яка переживає невдачу, — «промовляння» батьками її образи, тобто прийняття ними її болю та страждання. Так дитина розуміє, що її почули, визнали її право на помилку та на те, щоб через неї засмучуватися.

Як ще можна допомогти дитині, яка відчуває розчарування, злість, соромом через нереалізовані задуми? Як виховувати в дитини вміння працювати над власними невдачами, самовдосконалюватися й адекватно реагувати на поразки?

Відповіді на ці запитання — у 
журналі «Практичний психолог: Дитячий садок» № 2/2014. У пригоді фахівцю стануть також Поради батькам щодо оволодіння дітьми навичками адекватного реагування на ситуацію успіху/неуспіху, а також анкета для батьків «Чи вміє ваша дитина програвати?»


Конкурс «Психологічний супровід становлення вікових новоутворень у дошкільника»Запрошуємо ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ ДНЗ до участі у конкурсі«Психологічний супровід становлення вікових новоутворень у дошкільника».

Конкурсні роботи приймаються до 25 квітня.

Переможці конкурсу отримують цінні подарунки та почесні дипломи.


Більше інформації про умови конкурсу та подарунки
Новини | Переглядів: 658 | Дата: 17.03.2014 | Коментарі (0)

Консалтинговий центр «Перспектива» запрошує взяти участь у фахових семінарських заняттях усіх, хто пов’язаний із педагогічно-виховною діяльністю, в тому числі:
  • директорів шкіл;
  • учителів-предметників;
  • психологів;
  • класних керівників;
  • репетиторів.
Семінарські заняття складаються з двох частин: теоретичної і практичної. Подібний формат дозволяє не лише пасивно прослуховувати інформацію, а й одразу ж відпрацьовувати практичні навички.
Ми пропонуємо:
  • інтерактивне спілкування з доповідачем у режимі реального часу;
  • безкоштовну участь у лекціях;
  • сертифікат та презентацію (за бажанням учасників).
Веб-конференція — ми розширимо для вас усі професійні кордони і допоможемо вашому педагогічному росту!
Теми заходів додаються. Оберіть зручну для себе форму спілкування та реєструйтеся на нашому сайті. Якщо ви бажаєте отримати додаткову інформацію, зателефонуйте за вказаними телефонами або надішліть нам електронного листа. Ми оперативно відреагуємо на ваше звернення.
Докладніше на сайті: http://perspektiva.osnova.com.ua/seminars/ 
Колективнi заявки просимо надсилати за адресою:perspektiva@osnova.com.ua
Довідкова інформація за тел.: (066) 18 00 115 или (067) 540 14 11

Новини | Переглядів: 898 | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

 Факультет природознавства, здоров’я людини та туризму  Херсонського державного університету проводить Всеукраїнську науково-практична конференція «ІНТЕГРАЦІЯ НАУКИ І ПРАКТИКИ В УМОВАХ МОДЕРНІЗАЦІЇ КОРЕКЦІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ» 10-11 квітня 2014 року

Другий інформаційний лист

Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції "Інтеграція науки і практики в умовах модернізації корекційної освіти України”, що відбудеться 10-11 квітня 2014 року на факультеті природознавства, здоров’я людини та туризму Херсонського державного університету. 
Планується робота за наступними напрямками:
Особливості розвитку в онтогенезі дітей з психофізичними вадами.
Інноваційні корекційно-педагогічні технології в системі корекційної освіти.
Досвід і перспективи впровадження інклюзивного навчання дітей з психофізичними вадами.
Раннє втручання в сучасній корекційній педагогіці.
Система психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та їх сімей.
Заявка на участь у конференції заповнюється по формі, наведеній нижче, і надсилається в оргкомітет електронною поштою до 20 березня 2014 р.
Місце проведення засідань: головний корпус Херсонського державного університету. Адреса: 73000, м. Херсон, вулиця 40 років Жовтня, 27. Проїзд від залізничного вокзалу тролейбусом №1 до зупинки «Вул. Кременчуцька», від автовокзалу – маршрутним таксі № 38 до зупинки «Педуніверситет», маршрутним таксі № 30 до зупинки «Вул. Кременчуцька».
Реєстрація учасників конференції буде здійснюватись в холі 7-го поверху головного корпусу Херсонського державного університету 10 квітня 2014 р. з 8.30.
Початок роботи конференції – 10 квітня 2014 р. об 11.00 (ауд. 256, головний корпус ХДУ).
Технічне забезпечення доповідей. Для презентації доповідей під час засідань учасникам буде надано комп’ютер та екран. Рекомендується оформлювати слайди з використанням програми Microsoft PowerPoint 2003.
Регламент доповідей. Тривалість доповідей на секційних засіданнях – 20 хв. з урахуванням часу на запитання. Під час секційних засідань передбачено перерви тривалістю 15-20 хв., під час яких учасникам будуть запропоновані чай та кава. Планується також проведення стендової сесії, включення в неї доповідей буде визначатись, виходячи з логіки програми конференції та рекомендацій рецензентів.
Публікація матеріалів конференції.  До початку конференції буде надрукований збірник наукових праць, а після її завершення опублікована електронна версія матеріалів на сайті Херсонського державного університету. Матеріали подаються в електронному та роздрукованому (1 екз.) вигляді. Текст виконується в текстовому редакторі Microsoft Word, інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, 14 пт. Таблиці, малюнки, фотографії подаються на окремих сторінках з відповідними підписами і поясненнями. Мова видання – українська, російська, англійська. При оформленні статті варто дотримуватися наступної послідовності: індекс УДК (у лівому верхньому куті сторінки), ініціали і прізвище авторів (у правому куті сторінки), назва статті (прописними буквами), текст статті (вступ, матеріали і методи, результати, обговорення, висновки), список літератури. 
Вартість однієї сторінки – 15 грн., поштова пересилка збірника наукових праць (за необхідності) оплачується окремо. Термін подачі матеріалів до  20 березня 2014 р.
Розміщення учасників конференції. Пропонується розміщення в готельному комплексі студмістечка (вартість місця в 1-місному номері – 120 грн., у 2-місному – 76 грн., у 3-місному – 66 грн.), а також в готельному комплексі «Медик» (2-місні номери, вартість місця – 95,50 грн.). Просимо всіх учасників конференції вчасно попередити оргкомітет про необхідність бронювання номерів!
Оргвнесок складає 250 грн. і вноситься під час реєстрації.
Офіційні запрошення на конференцію надсилаються електронною або звичайною поштою на прохання учасників конференції.
Контакти. З усіх питань, пов’язаних з організацією та проведенням конференції, звертайтесь за електронними адресами  sabina@ksu.ks.ua, sabina_pol@mail.ru, Frolenkova@ksu.ks.ua або за тел. (0552)32-67-54. Моб.: (050)260-59-32, (095)507-79-87, (067)165-48-04.

Адреса: 73000, Херсон, вулиця 40 років Жовтня, 27, Херсонський державний університет, факультет природознавства, здоров’я людини та туризму.
Адреса для переказів:  73030, м. Херсон-30, вул. 3-я Текстильна, 26, Яковлевій Світлані Дмитрівні з поміткою "внесок від (ПІБ учасника)”

Заявку на участь ви можете завантажити в прикріпленому файлі: /conf-2014-2nd.doc
Новини | Переглядів: 507 | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 665 від 01.06.13 року «Про затвердження кваліфікаційних характеристик професій (посад) педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів» для соціальних педагогів  на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради 27-28 лютого 2014 року відбувся науково-практичний семінар «Корекційна освіта (за нозологіями)».
  

Новини | Переглядів: 527 | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

 Секція гештальт-терапії УСП та
Українська Асоціація гештальт-терапії
 
оголошують набір у новий навчальний проект Пітера Філіпсона - навчаючого тренера та супервізора Британського інституту гештальт-терапії,
дійсного члена Нью-Йоркського інституту гештальт-терапії та засновника Манчестерського Гештальт-центру.
 
Друга сесія проекту на тему:
"Робота з розладами харчової поведінки в Гештальт-терапії" 
відбудеться 14-16 березня 2014 р., м. Львів

     Кожний день містить блоки теорії, методики та власного досвіду, присвяченої дослідженню різноманітних аспектів порушень харчової поведінки особистості, а саме:
 
  - Гештальт-підхід у трактуванні анорексії, булімії, компульсивного переїдання та інших харчових розладів (згідно основних положень теорії "Его, голод та агресія")
  - терапевтичний стосунок з клієнтами із розладами харчової поведінки
  - порушення функції self 
  - обрив контакту на межі тіла та шкіри 
  - місце Гештальт-підходу серед теоретичних досліджень розладів харчової поведінки.

Участь в проекті підтверджується сертифікатами  Української Спілки Психотерапевтів.

 Реєстрація бажаючих: 
 Василик Ірина  тел. 097 305 92 61
 Лариса Дідковська тел. 067 744 35 34
Новини | Переглядів: 541 | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

Шановний колего!
 
Вебінар «Психолого-педагогічні та психофізіологічні проблеми початкової освіти»25 лютого о 14:00 напрям «МЦФЕР: Освіта» запрошує Вас до участі у БЕЗОПЛАТНОМУ вебінарі* на тему«Психолого-педагогічні та психофізіологічні проблеми початкової освіти».

Тема вебінару буде актуальною для:
  • практичних психологів навчальних закладів різних типів
  • учителів початкових класів, завучів ЗНЗ
  • вихователів та вихователів-методистів ДНЗ
  • фахівців органів управління освітою, методичних та психологічних служб
Лектори:
            Олександр КОЧЕРГА, заступник директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, канд. психол. наук, доцент

       Людмила ТЕРЕЩЕНКО, старший науковий співробітник лабораторії психології навчання імені І. О. Синиці Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, канд. психол. наук

У програмі вебінару:
•    Психофізіологічні можливості та небезпеки в адаптації першокласників
•    Проблема шкільних неврозів у молодших школярів
•    Відповіді на запитання учасників вебінару


* Вебінар (або онлайн-семінар) — різновид веб-конференції, що проводиться в режимі реального часу
взяти участь у вебінарі просто
Пройдіть легку реєстрацію та обов’язково заповніть усі поля, позначені зірочкою. Реєстрацію відкрито до 14:00 24 лютого 2014 року.

Для участі у вебінарі 25 лютого зайдіть на портал «
Педрада» та клацніть на банер «Переглянути вебінар». Потрапивши на сторінку вебінару, у формі авторизації введіть ПІБ, електронну адресу та контактний телефон, які Ви вказували при реєстрації.

Участь у вебінарі БЕЗОПЛАТНА за умови попередньої реєстрації
Приємного перегляду!
Новини | Переглядів: 499 | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)

Інститут психології ім. Г.С. Костюка НАПН України Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, Медико-психологічний факультет Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, Всеукраїнська громадська організація «Асоціація лікарів-психологів», Кафедра сучасної хореографії факультету режисури та хореографії Київського національного університету культури і мистецтв, ГО «Центр психології руху та творчого самовираження», Київський міський Будинок Вчителя запрошують прийняти участь у XI МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "ПРОСТІР АРТ-ТЕРАПІЇ : ресурси зцілення" 27 лютого - 1 березня 2014 року.
До участі запрошуються психологи, соціальні працівники, психотерапевти, психіатри, педагоги, вихователі, спеціалісти, що цікавляться арт-терапією, та професійні арт-терапевти. Передбачаються такі форми участі у конференції: доповіді, майстер-класи та лабораторії.
Метою проведення конференції є створення інформаційного поля для конструктивного спілкування фахівців з арт-терапії та сприяння підвищенню рівня теоретичних знань, удосконаленню практичних вмінь та навичок фахівців в сфері арт-терапії.
У програмі конференції
обговорення фундаментальних та спеціалізованих питань щодо використання арт-терапії, танцюва-льно-рухової терапії, казкотерапії, музикотерапії, пісочної терапії та інших споріднених напрямів допомоги особистості в сучасних системах психокорекційних, психотерапевтичних, психопрофілактичних, реабілітаційних та інших заходів, а також майстер-класи спеціалістів з арт-терапії.
Адреса: 04070, Київ, вул. Андріївська, 15, Інститут соціальної та політичної психології НАПН Укра-їни, ВГО За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:
+38(066)561-3647; +38(093)7884738; +38(097)349-2018.
Учасники конференції отримують сертифікати участі Організаційний внесок за участь у конференції становить 250 грн. (для студентів - 150 гривен, для членів ВГО „Арт-терапевтична асоціація” за умови сплати членського внеску - 70 гривен.). Організаційні внески підуть на видання матеріалів конференції, презентаційні матеріали для кожного учасника та інші організаційні витрати). Організаційний внесок подається на реєстрації. До участі в майстер-класах та лабораторіях запрошуються лише учасники, що пройшли реєстрацію та внесли організаційний внесок. Витрати на відрядження за рахунок сторони, що відряджає.
Звертаємо Вашу увагу на те, що можливостей поселення та придбання зворотних квитків оргкомітет не має.
Поточну інформацію Ви можете отримати на сайті: http://maluma.com.ua;  http://www.art-therapy.org.ua.
Новини | Переглядів: 535 | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

Використання асоціативних карт 
«КРЕАТИВ 1» та «КРЕАТИВ 2: НАСТРІЙ, СТАНИ, ЕМОЦІЇ, ПОЧУТТЯ» 
у практичній роботі спеціалістів психологічної служби

Цільова аудиторія : практичні психологи, соціальні педагоги, психотерапевти.
Кількість учасників : 30 – 40 осіб в 1 групі 
Час проведення : 4 години
Ведучий : Юрій Луценко, автор ідеї, науковий співробітник Українського науково–методичного центру практичної психології і соціальної роботи НАПН України, психолог вищої категорії, відмінник освіти України
В ході проведення майстер–класу учасники матимуть можливість ознайомитися з теоретичним підґрунтям створення карт, місцем та значенням асоціативного експерименту у різних терапевтичних напрямах, опанувати  технологію роботи з картами, визначити сфери використання карт у роботі в умовах навчального закладу і у приватній консультативній практиці. І найцікавіше – присутні матимуть можливість відпрацювати отримані навички на практиці.
Питання для розгляду:
•Історія асоціативного експерименту. Перші асоціативні карти. Основи асоціативного експерименту в психологічному інструментарію
•Асоціації і психоаналіз
•Терапевт і клієнт: що відбувається в ході консультування
•Технологія використання асоціативних карт в роботі психолога, соціального педагога
•Сфери застосування і переваги використання карт над іншими методами
•Приклади вправ та завдань. Використання карт «Креатив» у роботі з девіантними підлітками
•Психологічний практикум

Організаційний внесок : 100 грн. Передбачена кава–пауза для учасників. 
*Під час проведення заходу у учасників буде можливість позачергового придбання вказаних наборів асоціативних карт (ціна кожного набору 45 грн.) 
Новини | Переглядів: 720 | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (2)

     Шановні колеги, нагадуємо, що  з огляду на велику кількість працівників служби, які прибали набори асоціативних карток "Креатив 1" і "Креатив 2" (вцілому 5 000 спеціалістів по Україні), та наростаючу потребу надання практичних рекомендацій з їх використання, пропонується майтер-клас "Технологія роботи з асоціативними картками Креатив". В ході майстер-класу окремими питаннями є історія асоціативного експерименту, використання проективних і асоціативних методик у роботі терапевта, психолога, а також пропонуються конкретні вправи та завдання по роботі з картками.
     Тривалість  - 3-4 години. Ціна участі - 70 грн. Можливість працювати з 2 групами в день (з 10:00 до 13:00 і з 14:00 до 17:00)
Кількість учасників - 30-40 спеціалістів в одній групі. В червні є можливість провести майстер-клас у нас в області. 
     Чекаємо на ваші заявки на участь до 23 травня на нашу пошту - kherson21@ukr.net!
Новини | Переглядів: 833 | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Пригашаем на тренинг-практикум
«КАК ПОНЯТЬ ТАЛАНТЫ РЕБЕНКА И ПРАВИЛЬНО ИХ РАЗВИВАТЬ»
27 апреля 2013, г. Киев

Тренинг-практикум будет интересен и полезен вам, если вы:

  • РОДИТЕЛЬ, который хочет помочь своему ребенку развить его врожденные способности;
  • УЧИТЕЛЬ, который интересуется вопросами дифференцированного обучения и развития своих учеников;
  • ПСИХОЛОГ и СОЦИАЛЬНЫЙ ПЕДАГОГ, которые помогают родителям, учителям и детям раскрыть таланты и помочь в профориентации;
  • ЧЕЛОВЕК, который хочет лучше понять себя, узнать свои сильные стороны и реализовать свой потенциал.

Автор и ведущая тренинга: Елена ЛИТКОВСКАЯ — коуч, консультант по личной эффективности, психолог, социальный педагог, создатель и руководитель проекта «Spring Consulting»:

  • более 2 лет работает с запросами о поиске себя и своего места в жизни, помогла большому количеству людей осознать свою миссию, найти свое предназначение и реализовать себя через любимое дело, построить свой профессиональный путь и карьерный рост в соответствии с врожденными талантами;
  • автор книг и многочисленных статей на тему познания себя, личной эффективности и самореализации.

 ПРОГРАММА

10:00-10:30 Знакомство, ожидания, правила работы
10:30-11:10 ОТКУДА ДЕТИ ПОЛУЧАЮТ ЭНЕРГИЮ
11:20-12:30 КАК ДЕТИ СКЛОННЫ ОРГАНИЗОВЫВАТЬ МИР ВОКРУГ СЕБЯ
13:00-14:10 НА ОСНОВЕ ЧЕГО ДЕТИ ПРИНИМАЮТ РЕШЕНИЯ
14:20-15:30 КАКОГО РОДА ИНФОРМАЦИЮ ДЕТИ СКЛОННЫ ЗАМЕЧАТЬ И ЗАПОМИНАТЬ
15:30-16:00 СОЗДАЕМ  КАРТУ  ЭФФЕКТИВНОГО ВОСПИТАНИЯ И РАЗВИТИЯ ЛИЧНОСТИ.

 Детальная программа

http://www.osvitaua.com/events/2005/27-kviten-trening-deti-cvety.html

Итоги, вопросы, автограф-сессия. По желанию участники тренинга смогут приобрести авторские книги и CD-диски с аудио-тренингами Елены Литковской по специальной цене.

Система СКИДОК при ранней предоплате

При ранней регистрации и предоплате действует следующая система скидок:

15-17 апреля скидка 50% — стоимость со скидкой 300 грн.
18-20 апреля скидка 40% — стоимость со скидкой 360 грн.
21-23 апреля скидка 30% — стоимость со скидкой 420 грн.
24-26 апреля скидка 20% — стоимость со скидкой 480 грн.
В день тренинга 27 апреля вы оплачиваете участие по полной стоимости 600 грн.

Условия участия: 100 % оплата до начала обучения.

Чтобы зарегистрироваться и получить счет для оплаты тренинга, просим отправить ваши ФИО, должность, место работы и контактный телефон на osvitaleader@gmail.com или SMS-сообщение на номер (067) 316–90–15 з темой «Тренинг», и мы Вам перезвоним.

После окончания тренинга участники получат сертификат.

Место проведения: г. Киев, ул. Тимирязевская, 2, эт. 5-й, издательство «Шкільний світ»

Новини | Переглядів: 731 | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Доброго дня, шановні колеги.

Звертається до Вас редакція всеукраїнських журналів «Практична психологія та соціальна робота» і «Обдарована дитина» (видавництво «Социс-Прес»).   Наші журнали є знаними та авторитетними виданнями в галузі психолого-педагогічної практики. Вони вже як 15 років, посідають одні з лідируючих підписних позицій на ринку спеціалізованої друкованої продукції. Співзасновниками журналів є Національна академія педагогічних наук України (за участю Міністерства освіти і науки України), Інститут психології ім. Г.С. Костюка, Інститут педагогічної освіти і совіти дорослих НАПН України.

Нещодавно, в нашому видавництві побачила світ книга головного редактора наших журналів Олександра Володимировича Губенка «Як виховати генія, або Інвестиція у Вашу дитину». Дана книга – це принципово новий посібник, що дає унікальну авторську методику всебічного розвитку інтелектуальної обдарованості дитини. Вона знайде універсального споживача бо охоплює основні вікові категорії дітей від 5 до 16 років. При цьому, викладена в доступній та яскравій формі. Посібник розвиває одночасно багато інтелектуальних проявів: абстрактно-логічне мислення, математичні задатки, просторове мислення, бізнес-навички та вміння, креативне мислення, фінансові здібності, тощо. Методики, які подані в книжці, унаочнені чисельними ілюстраціями. Вона буде цікавою і корисною ще й тим, що надасть унікальну методику розвитку фінансових здібностей дитини, що дуже актуально і сподобається батькам.

Книга «Як виховати генія, або Інвестиція у Вашу дитину», може бути використана й у розвивальній роботі за освітніми лініями Базового компоненту дошкільної освіти, а саме: «Гра дитини» (сприятиме розвитку у дітей творчих здібностей, самостійності, ініціативності, організованості в ігровій діяльності та формування у них стійкого інтересу до пізнання довкілля і реалізації себе в ньому), «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» (сприятиме формуванню  доступних для дитини дошкільного віку уявлень, еталонів, що відображають ознаки, властивості та відношення предметів і об’єктів навколишнього світу; пошуково-дослідницьких умінь, елементарних математичних уявлень, цілісної картини світу та компетентної поведінки в різних життєвих ситуаціях).

На даний момент, книга акредитується у якості пілотного посібника всеукраїнського експерименту з розвитку інтелектуальної та творчої обдарованості, який охоплюватиме категорію дітей віком від 5 до 17 років.

Хотілося б дізнатися, чи цікавою для Вас є співпраця з нами у форматі участі в забезпеченні проведення даного експерименту? Результати сумісної роботи планується систематично висвітлювати на сторінках наших видань.

Також,  можливим форматом співпраці є роздрібне та оптове розповсюдження/реалізація цієї книжки та подальших наших видань. Ми плануємо видати серію книжок для різних вікових категорій та з різнобічного розвитку здібностей дитини, у тому числі: поради як готувати дитину до школи, як допомогти дитині краще вчитись, як розвинути у школяра винахідливість та заповзятливість, як виховати майбутнього лідера та бізнесмена та ін. Всього біля 10 видань, які не повторюватимуть одне одного, загальним обсягом біля 1500 сторінок.     

 Пропонуємо й співпрацю з взаємореклами наших видань (можемо запропонувати для розміщення Ваших рекламних повідомлень блок на нашому інтернет-порталі та полоси наших журналів «Практична психологія та соціальна робота» і «Обдарована дитина»).

  Книга вийшла невеликим накладом, і поки що по Україні широко не розповсюджувалася.

Раді будемо з Вами співпрацювати. Чекаємо на Вашу відповідь.

З повагою,

видавництво «Социс-Прес», редакція всеукраїнських журналів «Практична психологія та соціальна робота» і «Обдарована дитина»

Наша адреса:

м.Київ,

вул. Княжий Затон 11, оф. 71.

E-mail:  social@freenet.com.ua

Сайт: www.psyjournals.org.ua

Контактний телефон/факс(044) 572-55-56

Новини | Переглядів: 3134 | Дата: 05.04.2013 | Коментарі (0)

Ейдетика як метод розвитку пам'яті та покращення педагогічної грамотності в сучасній школі. Основи риторики та швидкого читання. 

20 квітня 2013 р., м. Київ

за авторською методикою «Української школи ейдетики Євгена Антощука»

(«Свідоцтво» про реєстрацію авторського права № 8301 від 10.09.2003 р.)

Методики ейдетики різноманітні: на запам’ятовування слів (зокрема й іншомовних), цифр, облич, імен, віршів, прозових текстів, номерів телефонів тощо. Завдяки застосуванню цих методик розвиваються відчуття дотику, нюху, смаку; сприймання кольору, форми; довільна увага; тактильна, нюхова, зорова, слухова пам’ять; вербальне та невербальне мислення; відтворювальна і творча уява й мовлення.

Завдяки методикам ейдетики за дві години тренінгу учасники засвоюють інформацію, що дорівнює тижню навчання у старших класах школи. Спілкування учасників щире, відверте, емоційно забарвлене.

Програма

блок. 10.00 — 12.30

  • Ознайомлення з інноваціями у сфері методики сприйняття інформації.
  • Початкове тестування стану пам’яті, швидкого читання та риторичних здібностей.
  • Обговорення результатів тестування.

II блок. 13.00 — 16.00

  • Методичні вправи та напрацювання початкових умінь.
  • Формування у слухачів курсів початкового професійно-методичного вміння;
  • Кінцеве тестування та обговорення надбаних знань та умінь.

За бажанням Ви можете придбати авторські книжки та CD-диски — тренажери.

Тренер: Євген Всеволодович АНТОЩУК — засновник Української школи ейдетики, Почесний доктор педагогічних наук Академії російських енциклопедій; автор рубрики «Швидка педагогічна допомога» і понад трьох десятків публікацій видавництва «Шкільний світ» у виданнях «Початкова освіта», «Завуч», «Психолог», «Шкільний світ».

Умови участі: 100 % оплата до початку навчання.

Вартість тренінгу складає 1 особа — 400,00 грн., дві особи — 350,00 грн., три особи — 300,00 грн.

Щоб зареєструватися та отримати рахунок, надішліть листа (у довільній формі) на osvitaleader@gmail.comабо SMS на номер (067) 316–90–15 з текстом «Ейдетика».

Після закінчення тренінгу слухачі отримують сертифікат.

Останній термін реєстрації 17 квітня.

Новини | Переглядів: 644 | Дата: 04.04.2013 | Коментарі (0)


Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz